Meniu
Profil
Limbă
Prima pagină Producători

Producători

«1»

Cao

4
produse
39
produse
2
produse
2
produse
7
produse

El Viejo Continente

Brandul El Viejo Continente a luat naștere, în urmă cu câțiva ani, când Daniel Guerrero, un pasionat de trabucuri care este binecunoscut în lumea tunului de mai bine de 20 de ani, l-a cunoscut pe Emiliano Lagos, producător de trabucuri și manager al fabricii Tabacos Costa din Nicaragua.
Sedus de calitatea remarcabilă a trabucurilor produse de Emiliano, Daniel Guerrero, Master Blender la Tabacos Costa, dezvoltă o gamă de patru linii trabucuri excepționale, premium, realizate în întregime manual, cu cei mai buni torcedori.
Rezultatul este plăcut surprinzător, iar trabucurile sunt frumos făcute. Dense și ferme la atingere, cele trei trabucuri sunt acoperite cu învelișuri uleioase și închise la culoare. Ca un tribut adus culturii trabucurilor pe care Europa a creat-o, El Viejo Continente este un brand evocator, plin de istorie și tradiție.
EL VIEJO CONITENTE CLASSIC - wrapper(ambalaj): Ecuador, -liant: Nicaragua, - umplutură Jalapa and Condega (Nicaragua)
EL VIEJO CONITENTE CONNECTICUT - wrapper(ambalaj): Connecticut, -liant: Nicaragua, - umplutură Jalapa and Condega (Nicaragua)
THE CIRCUS -wrapper(ambalaj): Rosado, -liant: Nicaragua, - umplutură Jalapa and Condega (Nicaragua)
 
9
produse

KOHLHASE & KOPP

A fost fondată din punct de vedere tehnic în 1976 de Michael Kohlhase, în 1979 a apărut numele Kohlhase & Kopp, după ce Bernd Kopp s-a alăturat lui Kohlhase. Din acel moment blenderul a devenit sinonim cu „calitate fără compromisuri”. Cu unele rețete care datează de peste 150 de ani, Kohlhase & Kopp folosește numai tutun brut de cea mai înaltă calitate și sunt recunoscuți pentru amestecurile lor rafinate. Aceste rețete au fost păzite și îngrijite de generații, rezultând o gamă de tutun premium pe care fumătorii de pipă le adoră.

5
produse

John Aylesbury

Un aspect notabil al istoriei pipelor de tutun John Aylesbury este că această

companie oferă întotdeauna produse de cea mai înaltă calitate posibilă. 

2
produse

Padilla Cigars

Cu o istorie lungă care datează din Cuba din 1932, trabucurile Padilla sunt una dintre cele mai populare mărci de trabucuri premium de pe piață astăzi. Sub mâinile pricepute ale maestrului de trabucuri din generația a treia Ernesto Padilla. Compania trabucuri celebre și de top, de o calitate și măiestrie remarcabile, toate la un preț accesibil.

Trabucurile Padilla sunt fabricate cu cele mai bune ingrediente pentru o serie de trabucuri îndrăznețe, echilibrate și clasice. Renumitul poet cubanez Heberto Padilla, descendent al unui rebel Comunero, s-a născut în Puerta de Golpe, Pinar del Rio, cel mai renumit loc de producție de trabucuri de pe Pământ. În prezent trabucurile Padilla sunt fabricate în fabrica AJ Fernandez din Nicaragua. Trabucurile Padilla au rămas fidele numelui lor și au obținut un număr de peste 90 de evaluări. 

6
produse

Brick House

Trabucurile Brick House de la JC Newman sunt concepute pentru a fi împărtășite și savurate cu prietenii, pe baza ideii a ceea ce a fost odată Casa familiei Newman și taverna din cartier. Acesta este cel mai vechi producător de trabucuri premium deținut de o familie din America. Localnicii și vizitatorii se adunau seara la casă pentru a mânca, a bea, a fuma și a se bucura de compania celuilalt. Un adevărat trabuc puro cubanez făcut cu cele mai bune tutun Havana.

5
produse

La Estancia

Trabucurile La Estancia au ajuns pe piață în 2014 . Brandul este tânăr și încă puțin cunoscut de către pasionați . Cu toate acestea, a fost creat de familia Meerapfel , o familie care a fost respectată în industria tutunului de zeci de ani.

1
produse

AJ Fernandez Cigar Co.

AJ Fernandez s-a născut în zona rurală a Cubei, respectiv zona San Luís din Pinar del Río. Tatăl său, Ismael, și unchiul său au lucrat pentru departamentul de agricultură al guvernului special pentru tutun. Până la vârsta de 13 ani, după școală, Fernandez mergea direct la o fermă de tutun numită Finca La China. În 2003, Fernandez, și-a părăsit țara natală pentru Nicaragua.

AJ Fernandez deține și operează 2 fabrici de trabucuri în Nicaragua. Tabacalera AJ Fernandez de Nicaragua este situată în inima țării de tutun din Estelí, Nicaragua si fabrica San Lotano (situată la 70 de kilometri nord în Totogalpa). Aceste 2 fabrici îi permit să fabrice manual peste 100.000 de trabucuri pe zi.

Master Blenderii care pun laolaltă amestecurile și formează fiecare trabuc de care ajungem să ne bucurăm fac acest lucru folosind metode onorate de timp care au fost transmise lui AJ din generațiile trecute.

13
produse

CLE Cigar

În 2012, Christian Eiroa s-a întors în afacerea cu trabucuri cu un nou brand numit CLE, care reprezintă inițialele lui Eiroa (al doilea nume este Luis). Brandul de succes a dat naștere multor linii, diferite în principal după tipul de ambalaj, inclusiv CLE Prieto, CLE Connecticut, CLE Corojo, CLE Habano și CLE Signature. Trabucurile sunt rulate fie în Nicaragua, fie în Honduras.

3
produse

DREW ESTATE

Nouă din 10 companii de trabucuri își au rădăcinile în emigranții cubanezi din Miami, Republica Dominicană, Nicaragua sau Honduras, dar povestea lui Drew Estate începe în New York City. În 1995, newyorkezii Drew și Samel, foști frați de fraternitate, au intrat în afaceri împreună, deschizând un chioșc de trabucuri la World Trade Center Mall din centrul orașului Manhattan, cu toți 16 metri pătrați. 

Drew Estate este acum o prezență majoră pe piața trabucurilor, cu un portofoliu larg de produse.

Drew Estate a fost construit pe vise mari, iar persoanele din spatele ei au planuri să fie și mai mari. La capacitate maximă, fabrica ar putea produce aproape de două ori mai mult decât face acum, aproximativ 130.000 de trabucuri pe zi.

3
produse
☏ 0732336662


Aveti peste 18 ani?

Trebuie sa aveti varsta legala pentru a vedea site-ul nostru. Datorita cerintelor legale, trebuie să vă verificați vârsta.