Meniu
Profil
Limbă

Filtre

Format

Tarie

Prima pagină Producători

AJ Fernandez Cigar Co.

Filtre
AJ Fernandez Cigar Co.

AJ Fernandez Cigar Co.

AJ Fernandez s-a născut în zona rurală a Cubei, respectiv zona San Luís din Pinar del Río. Tatăl său, Ismael, și unchiul său au lucrat pentru departamentul de agricultură al guvernului special pentru tutun. Până la vârsta de 13 ani, după școală, Fernandez mergea direct la o fermă de tutun numită Finca La China. În 2003, Fernandez, și-a părăsit țara natală pentru Nicaragua.

AJ Fernandez deține și operează 2 fabrici de trabucuri în Nicaragua. Tabacalera AJ Fernandez de Nicaragua este situată în inima țării de tutun din Estelí, Nicaragua si fabrica San Lotano (situată la 70 de kilometri nord în Totogalpa). Aceste 2 fabrici îi permit să fabrice manual peste 100.000 de trabucuri pe zi.

Master Blenderii care pun laolaltă amestecurile și formează fiecare trabuc de care ajungem să ne bucurăm fac acest lucru folosind metode onorate de timp care au fost transmise lui AJ din generațiile trecute.

13

produse

Produse

Pagina 1 din 1
«1»

Cele mai Vândute

☏ 0732336662


Aveti peste 18 ani?

Trebuie sa aveti varsta legala pentru a vedea site-ul nostru. Datorita cerintelor legale, trebuie să vă verificați vârsta.