Coșul meu

0 produse

Declaraţie de confidenţialitate

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 
 
tobaccospirits.ro se obliga sa respecte dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date.
 
Prin date cu caracter personal se înțeleg orice informații referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila (acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale).
Prin prelucrarea datelor cu caracter personal se înțelege orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face prin culegerea de la Utilizator/Client a datelor personale necesare executării Contractului.


 

tobaccospirits.ro nu solicita clientului sau utilizatorului prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale. Clientul/ utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea datelor sale confidentiale.

 

Datele obținute de către tobaccospirits.ro vor fi stocate în baze de date, iar tobaccospirits.ro va lua toate masurile pentru protecția lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

Părțile accepta ca in vederea executării Contractului, tobaccospirits.ro trebuie sa transmită datele cu caracter personal culese de la Clienți către firma de curierat care ii va livra produsele comandate, precum si către unitățile bancare prin care vor fi procesate plățile on-line.
 
tobaccospirits.ro înregistrează numai informațiile cu caracter personal oferite voluntar de către Utilizator/Client.

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata, tobaccospirits.ro  are obligația de a administra in condiții de siguranță si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează Utilizatorii/Clienții. 

tobaccospirits.ro respecta dreptul la confidențialitate datelor fiecărei persoane care accesează site-ul.
 

tobaccospirits.ro nu va colecta date personale despre Utilizatori/Clienți (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica), exceptând situația in care Utilizatorii/Clienții înșiși comunica aceste date.

☏ 0732336662
☏ 0371390368